Την αγανάκτηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Χορευτών της Μαδρίτης προκάλεσε η ανακοίνωση της UEFA, μέσα από την οποία ζητάει τη συνδρομή 200 χορευτών προκειμένου να πλαισιώσουν την γιορτή του τελικού.

Η αναστάτωση προκλήθηκε από δύο μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες: Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν είναι διατεθειμένη να τους πληρώσεις (γι’ αυτό άλλωστε ζητά και εθελοντές…) και επιπλέον –όπως αναφέρεται- θέλει να είναι στη διάθεση της οργανωτικής επιτροπής για 15 ημέρες, μέσα στις οποίες θα εκτελούνται οι πρόβες!

Όμως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Σωματείο των Επαγγελματιών Χορευτών της Μαδρίτης: «Αυτό είναι μια επίθεση στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των καλλιτεχνών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!