Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Σύσσωμη, με επικεφαλής τον προπονητή Γιούρε Ζντοβτς και τον τζένεραλ μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα, επισκέφτηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ μοιράζοντας δώρα και χαρά στα 86 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.



«Eίναι μεγάλη χαρά να προσφέρουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας ως αθλητές να κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να χαμογελούν», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα.



Ο Νώντας Παπαντωνίου είπε με τη σειρά του: «Eίναι ημέρες αγάπης. Θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών και στις αγκαλιές, που μας έκαναν. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ομάδας και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε».



Τέλος, ο Γιάννης Καλαμπόκης ανέφερε: «Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ είναι το «μίνιμουμ» για αυτά τα παιδιά. Φέραμε χαμόγελα, προσφέραμε δώρα, ωστόσο, αυτά τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αγάπη και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοιες προσπάθειες».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν ο ΠΑΟΚ

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

TAGS: A.E.K.