Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την «Αγιά-Σοφιά» προσπαθεί να δρομολογήσει αυτή την ώρα η ΑΕΚ.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση όλων των φορέων που εμπλέκονται στο θέμα του γηπέδου με την Ρένα Δούρου.

Λίγο πριν τις 19:00 λοιπόν, κατέφτασε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ο Δημήτρης Μελισσανίδης που ηγείται, ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», της πλήρους αποστολής της «Ένωσης».

Αυτής που απαρτίζεται επίσης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Αλέξη Αλεξίου (ως εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής), τον πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρη Ανδριόπουλο και τους συνεργάτες του στην «Dimand», Παναγιωτίδη και Αναστασόπουλο.

Οι προαναφερόμενοι συζητούν αυτή την ώρα όλα τα ζητήματα που αφορούν την «Αγιά-Σοφιά», με κυριότερο αυτό της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της εγκεκριμένης επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο.













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: A.E.K.