Η Γιασμίνα Αλί αποφάσισε να κόψει τον ομφάλιο λώρο με την οικογένεια και τη θρησκεία της στο Αφγανιστάν κάνοντας στροφή στη ζωή της κι ακολουθώντας εδώ και χρόνια καριέρα πορνοστάρ. Η 28χρονη, σε συνέντευξή της στην New York Post, μιλά για τον κίνδυνο που διέτρεξε ακόμη και η ζωή της, καθώς ο πατέρας και ο ξάδερφός της κατηγορούνται πως πλήρωσαν για να τη δολοφονήσουν επειδή ντροπιάζει την οικογένεια και τη θρησκεία της.

«Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου. Οι γονείς μου πάντα μου προκαλούσαν τρόμο. Με τιμωρίες και διάφορους άλλους τρόπους. Ο πατέρας μου με είχε απειλήσει πως αν έφευγα από το Ισλάμ θα με σκότωνε, γιατί αμαυρώνω την αφγανική κουλτούρα και την τιμή της οικογένειάς μας. Όμως είναι δική μου η ζωή και δεν με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις των άλλων για την καριέρα μου. Ακολουθώ την καρδιά μου, γιατί μιλάμε για τη ζωή μου, το σώμα μου και τα δικαιώματά μου», τόνισε η γεννημένη στην Καμπούλ το 1993, που πλέον ζει σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

Tον Αύγουστο του 2018, ο πατέρας της, Μοχάμεντ Πάτμαν, ταξίδεψε για τη Σλοβακία και έψαχνε μανιωδώς την κόρη του μαζί με τον ξάδερφό της. Επαγγελματίας εκτελεστής φέρεται να είχε δηλώσει πως θα σκότωνε την Αλί για 70.000 δολάρια. Σύμφωνα με την Post, έχει ξεκινήσει η νομική διαδικασία για την έκδοση του Πάτμαν και του εξαδέλφου του στη Σλοβακία.

«Οι περισσότεροι Ταλιμπάν είναι υποκριτές. Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν παρακολουθούσαν πορνό περισσότερο από τον καθέναν, παρότι δημοσίως το καταδικάζουν. Οι καταπιεσμένες σεξουαλικά κοινωνίες είναι αυτές που συνήθως γίνονται εμμονικές με το σεξ. Οι περισσότερες θεάσεις των πορνό βίντεο γίνονται από χώρες της Μέσης Ανατολής. Κι όμως, αυτοί οι άνθρωποι απαγορεύουν τα δικαιώματα σε γυναίκες και θέλουν να ορίζουν την σεξουαλικότητά τους», πρόσθεσε.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μαυρικίου τραγουδάει με την κόρη του το «Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι» κι ένα χαμόγελο έσκασε στα χείλη μας

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Έκανε καλλιτεχνική κολύμβηση στον πάγο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Προσγειώθηκε στο Chicago και πήγε να δει μπασκετάκι με δυο θρύλους του NBA

Στυλιάνα Αβερκίου: Απόγνωση κι απελπισία στο Ντουμπάι. Το βίντεο έκκληση βοήθειας

Δημήτρης Φιλιππίδης: Το τελεσίγραφο στον πατέρα του, η θέση του στον χώρο και η αναπόφευκτη σύγκριση

Σαρμπέλ: Βολτάρει χαλαρός στην παραλία της Doha ευχαριστώντας την αεράμυνα του Κατάρ

Klavdia: Ο άντρας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της - Ποιος είναι και με τι ασχολείται

Γιώργος Μαζωνάκης: Έβαψε τα μαλλιά του κατακόκκινα και όλοι μιλούν για τη νέα του εικόνα

Ναταλία Λιονάκη: Έφυγε από το μοναστήρι της Κένυας και άλλαξε το όνομά της

Χριστίνα Κολέτσα: Πέρασε τον Μάρτιο για Αύγουστο και βούτηξε στη θάλασσα με hot ολόσωμο μαγιό