Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε με όλους της τους παίκτες στην Αθήνα –πλην του μακροχρόνια απόντα Γκάι Πνίνι- ωστόσο ο προπονητής της, Γκάι Γκούντες, έχει σοβαρούς… πονοκεφάλους ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας (30/12).

Συγκεκριμένα, ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του στο αυριανό ματς, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από ‘και κει πέρα, με μικροπροβλήματα ήρθαν ακόμα οι Άλεξ Τάιους, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Ντέβιν Σμιθ, αλλά όσον αφορά τον τελευταίο –που ήταν πιο σοβαρή η κατάστασή του- επικρατεί αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση της «ομάδας του λαού» θα είναι ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ, Τζο Αλεξάντερ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές μέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague