Την απόκτηση του Μπρένερ από την Σάο Πάουλο ανακοίνωσε η Σινσινάτι FC, η οποία θα ξεπεράσει τα 13 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στο MLS, προερχόμενος από την Λατινική Αμερική, και θα βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας μετά τον Πίτι Μαρτίνες που είχε φτάσει η μεταγραφή του στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ που είχε δώσει περίπου 12 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, εκείνο που ξεχωρίζει είναι η ανακοίνωση της αμερικάνικης ομάδας, η οποία παρουσίασε τον ποδοσφαιριστή με έναν πρωτότυπο τρόπο. Συγκεκριμένα, σε ένα… Tinder περιβάλλον, ο Βρένερ φέρεται να ψάχνει το «ιδανικό ταίρι» για να συνεχίσει την καριέρα του και… ματσάρει με την Σινσινάτι FC.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube