Tη δημοσιότητα που αποκόμισε από την υπόθεση Τραμπ σπεύδει να κεφαλαιοποιήσει τώρα η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με αποκαλυπτική (κυριολεκτικά και μεταφορικά…) συνέντευξή της στο Penthouse Mαΐου που περιλαμβάνει και εξώφυλλο.

Στο εξώφυλλο, η καλλίπυγος Στόρμι, που καταγγέλλει ότι δωροδοκήθηκε με 130.000 δολάρια από τον αμερικανό πρόεδρο για να μην αποκαλύψει την παράνομη ερωτική σχέση τους (ο Τραμπ είχε παντρευτεί ήδη τη Μελάνια), ποζάρει γυμνή και τυλιγμένη με την αστερόεσσα.

Mάλιστα, o εκπρόσωπος του περιοδικού, δήλωσε ότι η αλήθεια θα είναι… γυμνή και όσον αφορά τη σχέση της Ντάνιελς με τον Τραμπ, καθώς το Penthouse έθεσε ερωτήσεις στην Στόρμι που δεν είχαν το θάρρος να τη ρωτήσουν άλλα ΜΜΕ, και έτσι η συνέντευξη αναμένεται... άκρως πιπεράτη.

Πάντως, στις ΗΠΑ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πάρει φωτιά» εξαιτίας της χρήσης της αμερικανικής σημαίας σαν… φύλλο συκής για την άτακτη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας