«Δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο σιρόπι αγαύης», λέει μια γυναίκα στη φίλη της από το διπλανό τραπέζι, την ώρα που προσθέτει μια κουταλιά από το κεχριμπαρένιο σιρόπι στον καφέ φίλτρου της. Πολλοί είναι οι καταναλωτές που αποφεύγουν τη ζάχαρη -λευκή ή καστανή- επιλέγοντας, όπως πιστεύουν, πιο φυσικά και λιγότερο επιβαρυντικά γλυκαντικά. Μέλι, σιρόπι σφενδάμου, αγαύη, είναι μόνο μερικά από αυτά που εκτοπίζουν τη λευκή, κατεργασμένη ζάχαρη, η οποία έχει δαιμονοποιηθεί από τους υπέρμαχους της υγιεινής διατροφής. Είναι, όμως, η ζάχαρη το «κακό παιδί» των τροφών; Και είναι τα υποκατάστατά της πραγματικά πιο υγιεινά;

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο newmoney κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Η αλήθεια πίσω από τα «φυσικά» γλυκαντικά και οι διαφορές τους με τη ζάχαρη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βοριάδες στο Αιγαίο και τοπικές βροχές σε Κρήτη και Εύβοια

Αυστραλία: Ημέρα πένθους για την επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ

Συνελήφθη 59χρονος οδηγός που απείλησε με τσεκούρι άλλο οδηγό στην Αργυρούπολη

Η επίσημη λίστα με τα αιτήματα των αγροτών - Στον Μητσοτάκη το κείμενο

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Η στιγμή που άνδρας αφοπλίζει τον έναν δράστη - Δείτε βίντεο

Χαμάς: «Η δολοφονία του Σαέντ από το Ισραήλ, ξεκάθαρη απειλή της εκεχειρίας»

Η Ουάσινγτον καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ της Αυστραλίας

Μητσοτάκης για Σίδνει: «Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από τις σημερινές επιθέσεις»

Ποινική δίωξη από την ευρωπαϊκή εισαγγελία σε βάρος των 15 συλληφθέντων για το νέο σκάνδαλο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αυστραλία: 12 νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ - Τουλάχιστον 29 τραυματίες