Ο Κρίστοφερ Νόλαν ενισχύει το καστ της νέας του ταινίας με δύο διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, την Αν Χάθαγουεϊ και τη Ζεντάγια, σύμφωνα με το Deadline.

Οι δύο πρωταγωνίστριες θα προστεθούν στο καστ που περιλαμβάνει τον Ματ Ντέιμον και τον Τομ Χόλαντ . Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2025, με την πλοκή να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Η ταινία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία της Ζεντάγια με τον Νόλαν, ενώ για τη Χάθαγουεϊ είναι η τρίτη, μετά το «The Dark Knight Rises» και το «Interstellar». Η Χάθαγουεϊ έχει διαγράψει φέτος μία εντυπωσιακή πορεία καθώς πρωταγωνίστησε στο θρίλερ «Mother's Instinct» μαζί με την Τζέσικα Τσάστεϊν (Jessica Chastain) και στη ρομαντική ταινία «Τhe Idea of You». Τον Μάιο του 2025 θα κάνει πρεμιέρα η νέα της ταινία με τίτλο «Flowervale Station», από την Warner Bros.

Η Ζεντάγια από την πλευρά της έκλεψε τις εντυπώσεις με το «Dune: Part Two» το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και ακολούθησε η δραματική ταινία «Challengers».

Η πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας του Νόλαν έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου 2026, κάτι σαν παράδοση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, να κυκλοφορεί τα έργα του μέσα στο καλοκαίρι

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όσκαρ: Η «Οδύσσεια» του Νόλαν και οι… μνηστήρες του χρυσού αγαλματιδίου

Πού φυλάνε οι σταρς τα βραβεία που κερδίζουν; Ποιος έβαλε το Όσκαρ στο ψυγείο και ποιανού η μητέρα το «έκλεψε»

Επίσημη η υποψηφιότητα της Ελλάδας στα OSCAR με τη «Σπασμένη Φλέβα»

NiVO στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντοκιμαντέρ θα είναι γεμάτο με ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν δημοσιευθεί»

«Schumacher '94 – The Birth of a Legend»: Η γέννηση ενός θρύλου μέσα από τα μάτια της Κορίνα Σουμάχερ

«Spider-Man: Brand New Day»: Σαρώνει το box office με 2 δισ. δολάρια σε 21 ημέρες

«Spider-Man: Brand New Day»: Σπάει τα ταμεία – 1,67 δισ. δολάρια και…«βλέπει» τα 3 δισ.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»

«Spider-Man: Brand New Day»: Έσοδα 927 εκατ. δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο – Ιστορικό ντεμπούτο

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο Βίνσεντ Παστόρε, ο αγαπημένος ηθοποιός των «The Sopranos»