Ο κύριος όγκος της ελληνικής αποστολής στίβου που θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν, 15-24/7, αναχωρεί για το Σιάτλ, προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας που θα προηγηθεί της διοργάνωσης του Όρεγκον.

Συνολικά, 12 αθλητές και αθλήτριες αναχωρούν το πρωί της ερχόμενης Κυριακής για τις ΗΠΑ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα ταξιδέψουν οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ.

Απευθείας στο Όρεγκον θα μεταβεί η Κατερίνα Στεφανίδη, που επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία της στο Κολοράντο. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος αγωνίζεται τις τελευταίες μέρες της διοργάνωσης και θα παραμείνει στην Ελλάδα, ώστε να ταξιδέψει στις 12 Ιουλίου.

Την ίδια ημερομηνία θα αναχωρήσουν τόσο ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, όσο και η Τατιάνα Γκούσιν.

Αναλυτικά, τα μέλη της Εθνικής ομάδας που αναχωρούν την ερχόμενη Κυριακή για το Άμστερνταμ: Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο και Έφη Κουρκουτσάκη.

Με την ομάδα θα ταξιδέψει και η β΄ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παρασκευή Παχατουρίδου.

Η αποστολή θα μείνει για εννέα ημέρα στο προπονητικό κέντρο του Σιάτλ και στις 12 Ιουλίου θα ταξιδέψει για το Όρεγκον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube