«Έχουμε υποστεί τη χειρότερη ήττα της ιστορία μας. Αν δεν κάνουμε τώρα συνέδριο, πότε θα κάνουμε;», διερωτήθηκε ο κ. Δένδιας, ερωτηθείς σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA εάν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας είπε κάτι τέτοιο μπορεί να εξεταστεί μόνον διά μέσου ενός συνεδρίου.

Σε σχέση με το σκεπτικό ότι η διεξαγωγή συνεδρίου θα έθετε τη Ν.Δ. σε κατάσταση εσωστρέφειας, επισήμανε ότι δεν θεωρεί εσωστρέφεια τη συζήτηση. «Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διδαχθούμε από την Αριστερά είναι το να συζητάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αποστροφή του κ. Σαμαρά κατά συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, η οποία ερμηνεύθηκε ως αιχμή εναντίον του κ. Δένδια, ο ίδιος απάντησε ότι την εξέλαβε ως αστεϊσμό και δεν θέλησε να τη σχολιάσει.

Ο κ. Σαμαράς είχε αναφέρει ότι «δεν υπήρξε απόσταση μεταξύ εμού και των υπουργών, καθώς και των βουλευτών. Είτε μέσω κινητού, είτε μέσου του τριψήφιου, είτε δια ζώσης. Ήμουν συνέχεια δίπλα τους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Νίκο Δένδια που μου είχε πει, 'να ξεκουραστείς κ. πρόεδρε, τώρα κατάλαβα τι εννοούσε».

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάτω Αχαΐα: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 53χρονος – Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε μεγάλο μέρος της χώρας – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε κατηγορία 3

«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Πάνω από 1,15 εκατ. αιτήσεις – Πότε αναμένεται η κλήρωση

Το Ιράν έδωσε άδεια σε ιρακινά πετρελαιοφόρα να περάσουν από το Ορμούζ

Σε τροχιά καύσωνα η Ελλάδα: Κορυφώνεται το κύμα ζέστης – Πού είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Άγιος Δημήτριος: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 23χρονος κατηγορούμενος που μαχαίρωσε 18χρονο

Τραμπ: «Θεωρώ το Στενό του Ορμούζ αμερικανική επικράτεια»

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα «αγγίξει» τους 40 βαθμούς

Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση - Υπουργικό τη Δευτέρα με Ταμείο Ανάκαμψης και ΔΕΘ στην ατζέντα

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 6 ατόμων για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο