Στην αντεπίθεση θέλησε να περάσει η ΕΠΟ με αφορμή όσα ειπώθηκαν εναντίον της από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Με ενημέρωσή της προς τα ΜΜΕ, η ομοσπονδία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο περσινό πρωτάθλημα με απόφαση δικής της επιτροπής δικαστών.

Κι αφού σημειώνει ότι η «πράσινη» ΠΑΕ ψήφισε θετικά για την τοποθέτηση του Χιου Ντάλας στη θέση του αρχιδιαιτητή, τονίζει ότι η υπόθεση που αφορά το «κινέζικο τηλέφωνο» (όπως αναφέρθηκε από τον Αλαφούζο) βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.


Αναλυτικά η θέση της ΕΠΟ

«Απαντώντας σε όσα δήλωσε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος η ΕΠΟ επισημαίνει τα εξής:

Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!! Γιατί αν δεν ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν. Εκείνη η απόφαση λοιπόν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μέσω αυτού το δικαίωμα ν αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League!!! Αυτά για να βοηθήσουμε τον κύριο Αλαφούζο θα θυμηθεί καλύτερα…

2) Για το θέμα του αρχιδιαιτητή, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League ψήφισε θετικά για τον Χιού Ντάλας γνωρίζοντας το πώς θα λειτουργήσει ο Σκοτσέζος παράγοντας, ο οποίος -θυμίζουμε- είναι νούμερο 2 στην ιεραρχία της UEFA. Φαίνεται όμως ότι με την πρώτη φάση πέναλτι διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα και ο κύριος Αλαφούζος επιτέθηκε στην διαιτησία. Καθένας κρίνει και καταλαβαίνει το γιατί…

3) Το ποιος μιλάει και από ποια τηλέφωνα δεν είναι θέμα του κυρίου Αλαφούζου να το κρίνει. Η σχετική υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Τονίζουμε και πάλι ότι εμείς δεν πρόκειται να μπούμε στη λογική της παρεμπόδισης της λειτουργίας της δικαιοσύνης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η μυστικότητα της δεν πρέπει να παραβιάζεται από κανέναν. Δε θα ακολουθήσουμε τα χνάρια σε αυτό, ούτε του ΣΚΑΪ, ούτε του κυρίου Αλαφούζου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσατάλης: «Το πιστεύουν χιλιάδες ΑΕΚτζήδες, το πιστεύουμε εμείς, πάμε να το ζήσουμε όλοι μαζί»

Ο Σιώπης άργησε να απαντήσει στις ευχές για τα γενέθλια του επειδή...τρελάθηκε με την εξέλιξη της Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Φάνηκε η απραξία της ΑΕΚ - Δεν θα είναι… δώρο να πάρει πρωτάθλημα ομάδα που έχει όλες τις ισοβαθμίες»

Ανακοίνωσε sold out για Λαμία η ΑΕΚ: «Εκεί που όλοι περιμένουν να λυγίσουμε, ο κόσμος μας δείχνει τον δρόμο»

Νικολακόπουλος: «Κλειδί για την αμυντική ενίσχυση του Ολυμπιακού ο ερχομός του Κάρμο τον Ιανουάριο»

Νικολογιάννης: «Τα πιο δύσκολα έρχονται για τον Παναθηναϊκό - Οι παίκτες δεν πιστεύουν στον Τερίμ και το ανάποδο»

«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Παπαϊωάννου: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν για τη Λαμία - Κάναμε μια κουβέντα με τον Βόκολο, υπάρχει διάθεση»

Σενάριο Αλμέιδα για τη Μαρσέιγ: «Είναι η δεύτερη επιλογή για τον πάγκο»

Σαββόπουλος: «Διπλή ανάγνωση για τον Άρη το ματς με τον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού - Θα παίξει για την ιστορία του την Κυριακή»