Η επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς για την παραμονή του Αχμέντ Χασάν οδήγησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ξεκινήσει νέες συζητήσεις με την Μπράγκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, οι Πειριαώτες θέλουν να κρατήσουν τον Αιγύπτιο επιθετικό, ενημέρωσαν σχετικά την ομάδα του και τώρα προσπαθούν να ρίξουν κάτω από 4 εκατ. ευρώ τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή του.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι παρουσιάζονται αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, αφού ένα ποσό πρέπει να πάρει και η Ρίο Άβε που έχει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του διεθνούς άσου.

Παράλληλα, η Μπράγκα φέρεται να έθεσε και θέμα Βιάνα, ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχουν και χρωστούμενα προς τον ελληνικό σύλλογο και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του στο θέμα Χασάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube