Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μετά το τέλος της, ο Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Εκτός των πλάνων του έμπειρου τεχνικού των «κυανέρυθρων» είναι οι τραυματίας Κούρντι, Καμαρά και Κότνικ αλλά και οι Μανοϊλοβιτς, Μπανανά, Κότσιτς και Σιντί Αλί.

Την αποστολή του Πανιωνίου απαρτίζουν οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Αρσε και Μπουμάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

ΠΣΑΤ για την ένταση στην Τούμπα: «Συνιστά ευθεία προσβολή της ελευθερίας του Τύπου, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα»

Κάτρης: «Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γυρίσω στον Παναθηναϊκό, στο σπίτι μου»

Επένδυσε στον Κάτρη ο Παναθηναϊκός και τον «έδεσε» μέχρι το 2030!

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κοινωνική τού δράση

Η έκρηξη στα γκολ Γιόβιτς και το «αχ» στα δοκάρια στο τέλος: H παρακάμερα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

Οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας