Μια σπουδαία τιμή έλαβε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Λιούς Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πλέον κατέχει τον τίτλο του «Σερ» τον οποίο του απέδωσε το παλάτι λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων του στον αθλητισμό.

Η απονομή του τίτλου του ‘Σερ Λιούις Χάμιλτον πλέον δεν έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο λόγω της πανδημίας, αλλά εικονικά, γεγονός που μικρή σημασία έχει αφού πλέον βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο των ιπποτών της Βασίλισσας Ελισάβετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!