Η ΑΕΚ πέρασε σαν σίφουνας από το Λαύριο, με μια εμφάνιση-επιστέγασμα της πολύ καλής πορείας της μέχρι στιγμής στην Stoiximan BGL, τερματίζοντας οριστικά και αμετάκλητα στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας.

Η Ένωση, που ανέβηκε στο 13-8, «κλείδωσε» την τρίτη θέση λίγη ώρα πριν αναμετρηθεί με τους «μεταλλωρύχους», καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Καρδίτσα στην «Πυλαία», η οποία έπεσε στο 11-10 και δεν μπορούσε - λόγω ισοβαθμιών - να φτάσει την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Από την άλλη, το Λαύριο (7-14) παρά την ήττα μπορεί να αισθάνεται ασφαλές, καθώς είναι δύσκολο - έως απίθανο - να τον προσπεράσουν 3 ομάδες με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Ειδικά όταν το Μαρούσι υποδέχεται τη Δευτέρα (17/3) τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15/3
ΠΑΟΚ-Καρδίτσα 71-61
Λαύριο-AEK Betsson 79-90

Κυριακή 16/3
Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου 17:15
Πανιώνιος-Προμηθέας 20:15

Δευτέρα 17/3
Άρης-Παναθηναϊκός 17:15
Μαρούσι-Ολυμπιακός 20:15

Η βαθμολογία της Stoiximan GBL:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο

Έγινε πρόταση γάμου στο ΣΕΦ την ώρα του Ολυμπιακός-Άρης, έβαλε τα κλάματα η νύφη!

Το δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο ΣΕΦ που έφερε διψήφια διαφορά και το 10-0 του Ολυμπιακού

Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό o Παπανικολάου!