Αισιόδοξος ότι η Βιγιαρεάλ μπορεί να γράψει ιστορία απόψε και να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» εμφανίστηκε ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

«Δεν έχω νικήσει ποτέ εκεί. Το μόνο θετικό πράγμα που έχω εναντίον τους είναι η ισοπαλία νωρίτερα στην φετινή σεζόν με την Βιγιαρεάλ. Για να νικήσουμε την Ρεάλ στο σπίτι της είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός του ισπανικού συλλόγου και πρόσθεσε:
«Η Βιγιαρεάλ δεν έχει νικήσει ποτέ εκεί. Η ιστορία όμως ανήκει στο παρελθόν και ελπίζουμε τώρα να αλλάξει και να νικήσουμε για πρώτη φορά εκεί».

Για το γεγονός ότι στη «βασίλισσα» δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Κριστιάνο Ρονάλντο, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Βινίσιους - Σιμεόνε: Πώς αντέδρασε ο Βραζιλιάνος στις διαμαρτυρίες του «Τσόλο»

Μπαρτομέου: «Ο Μέσι δεν έπαιρνε ποτέ αποφάσεις στην Μπαρτσελόνα - Ετοιμαζόταν ν' ανανεώσει, αλλά τον έδιωξαν»

Η πρώτη αντίδραση Αλμέιδα μετά την αποχώρηση από τη Σεβίλλη: «Φεύγω ήρεμος, έδωσα τα πάντα»

Αποθέωσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο ο Φλικ: «Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Ινίγο Πέρεθ κάνει φανταστική δουλειά»

Επίσημο: Τέλος από τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα!

Ένας πρώην του Ολυμπιακού υποψήφιος για τον πάγκο της Σεβίλλης

Τελικά άλλαξε άποψη ο Γκριζμάν και πάει στο MLS

Πήρε τη ντερμπάρα της Μαδρίτης με σούπερ Βίνι η Ρεάλ και τη… χάλασε στην Μπαρτσελόνα!

Θεότρελη ανατροπή από 3-0 σε... 3-4 της Αλαβές στο Βίγο - Λύγισε την Μπέτις η Αθλέτικ Μπιλμπάο!

«Θέμα… ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη - Ο Μανόλο Χιμένεθ στους πιθανούς αντικαταστάτες»!