Με έναν βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια της Super League ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί εφιαλτικό ξεκίνημα στην σεζόν.

Η συγκεκριμένη συγκομιδή στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είναι η δεύτερη χειρότερη στην ιστορία των «πράσινων» στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Μοναδική φορά που το «τριφύλλι» είχε αρχίσει χειρότερα ήταν το 2002/2003, όταν με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο είχε τρεις ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, καθώς είχα χάσει από τον ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα, από ην Προοδευτική με 1-0 στη Λεωφόρο και από την ΑΕΚ με 1-0 στο «Νίκος Γκούμας».

Πάντως τα οκτώ γκολ που έχουν ήδη δεχτεί οι «πράσινοι» (ένα από την Λαμία, τρία από τον ΟΦΗ και τέσσερα από τον Άρη) συνιστούν το βαρύτερο παθητικό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος, καθώς ποτέ δεν είχε δεχτεί πάνω από έξι στο ίδιο διάστημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε, με προβληματική εικόνα - Ήταν σαν να δεχόταν ότι θα ισοφαριστεί»

Λίσι: «Να έχουμε παραπάνω clean sheets, δεχόμαστε συνέχεια γκολ» - Η αποθέωση για Άλι, Πέλκα και το σχόλιο για Ντέλια

Νίκολιτς: «Υπάρχουν κανόνες που μερικές φορές ισχύουν και άλλες όχι - Είμαι πολύ εκνευρισμένος»

Νικολακόπουλος: «Πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός θα πάρει τον Πουέρτα και τον βλεπω φουλ και για Βάργκας»!

Μεντιλίμπαρ: «Βγήκε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε, μπορούσαμε παραπάνω γκολ»

Γκέλα για την ΑΕΚ, απόλυτοι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Έγκλημα και τιμωρία για την ΑΕΚ από την απίθανη Κηφισιά!

Ο Πέλκας το πήρε προσωπικά στο Περιστέρι: Τα highlights της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου

Δυσκολεύτηκε ξανά, χαμογέλασε ξανά ο Ολυμπιακός!

Υπέροχη ενέργεια και ασίστ από Μαρίν, γκολ ο Βάργκα για το 1-0 της ΑΕΚ με την Κηφισιά