· Λέει πολύς κόσμος ότι ο Χριστοδουλόπουλος αποκλείεται να κάνει του χρόνου με τον Ολυμπιακό τέτοια σεζόν σαν την φετινή, με τα 16 γκολ που έβαλε σε όλες τις διοργανώσεις.

· Εγώ δεν υποστηρίζω ότι αυτός είναι ένας παράλογος ισχυρισμός. Με τη διαφορά ότι πρέπει να ξέρουμε ότι στις μετaγραφές το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάθε κλαμπ είναι η τελευταία σεζόν κάθε παίκτη. Αποτελεί κυρίαρχη παράμετρο με μία μεταγραφή για λόγους προφανείς.

· Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει πικρή πείρα από κυνηγούς που έφερε και προέρχονταν από μέτριες έως κακές σεζόν…

· Μόλις τον Γενάρη ήρθε ο Μιραλάς έχοντας να σκοράρει με την Έβερτον δέκα μήνες, από τις 11 Μαρτίου του 2017…

· Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ο Εμενίκε έχοντας βάλει σε όλες τις διοργανώσεις μόνο οκτώ γκολ με τη Φενέρμπαχτσε…

· Ακριβώς ένα χρόνο πριν ήρθε ο Καρντόσο έχοντας βάλει επίσης μόλις οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Τράμπζονσπορ…

· Τη συνέχεια την ξέρουμε…

· Φυσικά και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Π.χ. ο Τζούρτζεβιτς ήρθε με τις δάφνες του πρώτου σκόρερ της Σερβίας και στον Ολυμπιακό σκόραρε με το σταγονόμετρο.

· Προσέξτε, εδώ δεν κάνουμε συγκρίσεις για το ποιος είναι καλύτερος, ποιος έχει την μεγαλύτερη ποιότητα κλπ, κλπ. Ο κάθε παίκτης έχει τη δική του ιστορία κι ο καθένας κρίνει.

· Όμως, δεν είναι παράλογο, ίσα ίσα είναι λογικό, σε γενικές γραμμές, να προτιμάς ένα κυνηγό που σου έρχεται με…φόρα, όπως ο Λάζαρος, παρά ένα κυνηγό που έρχεται από μέτρια η, κακή σεζόν…

· Άλλη είναι η ψυχολογία του μεν, άλλη των δε. Και στον κυνηγό η ψυχολογία είναι, όπως λένε, το άλφα και το ωμέγα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube