Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη είχε η Εθνική το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. Ο 9χρονος Νίκος Νίκος Καρανάσιος, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί την προπόνηση της ομάδας και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τους συμμαθητές του να τον συντροφεύουν.

Ο μικρός φίλος του μπάσκετ συγκέντρωσε τα αυτόγραφα όλων των παικτών στη βερμούδα του, πήρε δώρα και μια φανέλα, ενώ στο τέλος της ημέρας όλα τα μέλη της ομάδας ήταν εκείνα που τον ευχαρίστησαν, γιατί με το δικό του παράδειγμα δίνει δύναμη σε όλους.




















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών