Αρκετά τετ-α-τετ με ενδιαφέρον είχε η συνάντηση ανάμεσα στους προπονητές της Super League και τον τεχνικό της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε. Την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Ματζουράκης, κερδίζοντας παράλληλα τον σεβασμό όλων και τον χαρακτηρισμό «δάσκαλος», καθώς ήταν ο μεγαλύτερος της αίθουσας.

Σε συνομιλία που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Βιγιαφάνιες σύμφωνα με το «Goal» και του είπε μάλιστα: «Μου λέει πως αν δεν ήσουν εσύ δύσκολα θα είχε κάνει τη μεταγραφή αφού μπόρεσες και τον βελτίωσες στην τακτική». Ο 66χρονος κόουτς του απάντησε. «Σου έχω και άλλον έτοιμο», ανέφερε και ο Ιταλός χαμογέλασε πονηρά.

O προπονητής του Παναιτωλικού έριξε ιδέα στο τραπέζι που βρήκε σύμφωνο τον κ. Σκίμπε και αφορά το πρωτάθλημα Κ-19.

«Πρέπει να διευρύνουμε το εύρος των ηλικιών, καθώς υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν χαμένα», τόνισε, απευθυνόμενος στον Γερμανό, που συμφώνησε να το θέσει ως πρόταση η ΕΠΟ στη Super League.

O ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε την ερώτηση: «πότε θα ξαναβρεθούμε; (σ.σ. ώστε να πέσουν και πάλι παρόμοια θέματα στο τραπέζι» και ο Γιάννης Ματζουράκης απάντησε με νόημα και μπόλικη δόση χιούμορ: «Πες το στον Σίλβα, γιατί μόνο αυτός έχει συμβόλαιο…» και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube