Το τελευταίο διάστημα ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να «χωρέσει» στην ίδια 11άδα τον Τσόρι Ντομίνγκεζ μαζί με τον Κώστα Φορτούνη, γεγονός που έχει «αναγκάσει» τον Πορτογάλο τεχνικό να μετακινήσει τον Έλληνα άσο στα άκρα στο 4-2-3-1 που παίζει ο Ολυμπιακός.

Αυτό δεν φαίνεται να αρέσει και πολύ στον Φορτούνη, που θεωρεί πως έχει αποδείξει με τις φετινές εμφανίσεις του, ότι αποδίδει καλύτερα ως «10αρι».

Η δυσαρέσκεια του φαίνεται σύμφωνα με τη «Goal» να τον οδήγησε σε χαλαρότητα στην προπόνηση, λόγος που «ανάγκασε» τον Μάρκο Σίλβα να τον αφήσει εκτός αποστολής στο πρόσφατο ματς με τον Λεβαδειακό.

Μάλιστα το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει, πως ο Σίλβα θέλησε με αυτή του την κίνηση να στείλει μήνυμα τόσο στον Έλληνα διεθνή, όσο και στους υπόλοιπους παίκτες των «ερυθρολεύκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»