Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκαλύφθηκε ότι η ανακρίτρια Πειραιά Μαρία Σκάρπου, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, έστειλε στην εισαγγελία έγγραφα της δικογραφίας, ζητώντας να διερευνηθεί ποιος χρηματοδότησε την επιχείρηση διακίνησης των δύο τόνων ηρωίνης συνολικής αξίας 400.000.000 ευρώ.

Με βάση το έγγραφο της ανακρίτριας, η Εισαγγελία Πειραιά παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας από τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος της Ασφάλειας να διερευνήσει αν έχει διαπραχθεί το κακούργημα της νομιμοποίησης προϊόντων από εγκληματικές ενέργειες.

Δεν αποκλείεται στην πορεία της έρευνας για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος να εμπλακούν με την ιδιότητα του υπόπτου άτομα που είναι ήδη υπόδικοι στην πολύκροτη υπόθεση του «Νοοr 1». Παράλληλα η Εισαγγελία Πειραιά διερευνά αν το ναρκοπλοίο έκανε και λαθρεμπόριο καυσίμων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μηνύματα Γεραπετρίτη από Βερολίνο: Νέο «όχι» σε εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο - «Η ΕΕ να σταθεί στο ύψος της»

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τη στήριξη των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία

ΟΗΕ: Η ισραηλινή αεροπορική επίθεση σε φυλακή του Ιράν συνιστά έγκλημα πολέμου - Τι απαντούν οι IDF

Πύραυλος στο Λίβανο ισοπέδωσε σπίτι λίγα μέτρα μακριά από τον απεσταλμένο του ΣΚΑΪ-Δείτε το βίντεο

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου

Γ. Αυτιάς στο ΕΚ - 4 οι πυλώνες στήριξης της κοινωνίας: καύσιμα, ρεύμα, τρόφιμα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Γεραπετρίτης: «Όχι» σε ξεχωριστές συμφωνίες για είσοδο και έξοδο πλοίων από το Στενό του Ορμούζ

Χρυσοχοΐδης: «Υπάρχουν ενδείξεις οπαδικού υπόβαθρου στη δολοφονία του Κλεομένη-Θα διαλύσουμε την οπαδική βία»

Δύο χρόνια φυλακή στη συνοδηγό για την παράσυρση της 21χρονης Έμμας

Ιρανός αξιωματούχος: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απορρίπτει τις εκκλήσεις για αποκλιμάκωση