Η Ελενα Παπαρίζου θα συμμετάσχει στο μιούζικαλ «Nine», που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό 8 ½ του Φεντερίκο Φελίνι και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου, στο «Πάνθεον», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.



Ηδη οι συντελεστές της παράστασης φωτογραφήθηκαν μαζί και όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες, την παράσταση, τουλάχιστον στις εικόνες, τις κλέβει η Ελενα Παπαρίζου με το μπούστο της!



Εκτός από την τραγουδίστρια, στο μιούζικαλ θα συμμετέχουν, με πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Κατερίνα Παπουτσάκη και Τάνια Τρύπη.

Συνολικά, επί σκηνής θα ανέβουν 14 υπέροχες ηθοποιοί και χορεύτριες, καθώς και 12μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, με τον Μανόλη Παντελιδάκη να «υπογράφει» τα σκηνικά, τη Ντένη Βαχλιώτη τα κουστούμια και την αδερφή της Άννας Βίσση, Λία, να έχει τη φωνητική διδασκαλία.





Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη

Δώρα Παντέλη: Η φάση είναι «πώς να πας για ψώνια και ο άντρας σου να μην μπορεί να πει όχι στα έξοδα»!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λαχτάρησε με την οικογένειά της στη Ρόδο - Τι συνέβη;