Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του με τους Κινγκς, μέχρι την επόμενη, στην αναμέτρηση με τους Καβαλίερς. Στη νίκη της ομάδας του με 132-120 αγωνίστηκε για 17 λεπτά και είχε 11 πόντους με 1/1 δίποντο και 3/5 τρίποντα, καθώς επίσης 2 ριμπάουντ και 1 λάθος.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που επελέγη για το τελετουργικό των Κινγκς μετά από κάθε εντός έδρας νίκη τους. Ο 28χρονος άσος πάτησε το κουμπί για τη δέσμη φωτός που… διαπερνά το γήπεδο και δίνει το σύνθημα στην εξέδρα.

«Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ μαζί μας και μας υποστηρίζετε. Ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κερδίζουμε και να ανάβουμε τη δέσμη φωτός», είπε από μικροφώνου ο Βεζένκοφ γνωρίζοντας την αποθέωση.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί