Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσει την ομάδα του με το κλασικό 4-3-3 και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες αποτελούν την τετράδα της άμυνας, με τον Σιμόες να είναι ο καθαρός κόφτης. Κρίστισιτς και Σιμάνσκι οι δύο εσωτερικοί μέσοι μπροστά του, με τους Μάνταλο και Λιβάγια να πλαισιώνουν στην τριπλέτα της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Λιβάγια.

Στον πάγκο οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λάτσι, Βέρντε, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αραούχο, Μαχαίρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.