Εκπλήξεις έχει η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League (19:30).

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στον πάγκο τον Ρότα (λόγω ιλίγγου) χρησιμοποιώντας τρεις στόπερ, τους Βίντα (που είναι επικρατέστερος για δεξί μπακ), Μουκουντί και Βίντα, μαζί με τον Χατζισαφί σε ρόλο αριστερού μπακ. Ο Φερνάντες προτιμήθηκε αντί του Άμραμπατ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Στρακόσα, Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Γκαρσία.

Στον πάγκο οι: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Πήλιος, Ρότα, Κοϊτά, Άμραμπατ, Μήτογλου, Μάνταλος.

Υπενθυμίζεται πως εκτός λίστας είχαν μείνει οι ανέτοιμοι τότε Τσούμπερ, Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Περέιρα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μπρινιόλι, Γαλανόπουλος, Ελίασον και δεν είναι με την ομάδα ο Ζίνι.

Η ενδεκάδα της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Μουνιόθ, Γκαγέγκο, Φέχερ, Πουέντες, Τόρες, Μπουχάρμα, Μαρτίνεθ, Αλόνσο, Μπερλάνγκα, Λόπεθ, Ντε Λα Τόρε.

Στον πάγκο: Κόκα, Κρουθ, Σάντσεθ, Αντρέου, Χέρμαν, Λόπεθ Έρλο, Ντίντι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Χαοτική η απόσταση Παναθηναϊκού-Πάκσι, η ενδεκάδα του Νίστρουπ - Να ολοκληρωθεί με δάκρυα χαράς η σεζόν»

Νεραντζιάς: «Ξεκάθαρα στόχος η νίκη για τον Παναθηναϊκό σήμερα - Οι δύο προβληματισμοί για την 11άδα»

Πάκσι - Παναθηναϊκός: Πράξη πρώτη στα ευρωπαϊκά «πρέπει» του τριφυλλιού

Πρώτο βήμα για Μποέμιανς, επική ανατροπή της Ντιναμό Μινσκ

Έμεινε στο μηδέν το ζευγάρι που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για το Conference League

Δεσύλλας: «Ο σεβασμός του Νίστρουπ, η πίεση και οι 11 του Παναθηναϊκού για Πάκσι»

Νίστρουπ: «Ήξερα για την πίεση όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό – Στόχος να προχωράμε και να προκρινόμαστε»

Τσέριν: «Να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τη League Phase»

Προπονητής Πάκσι: «Ο Παναθηναϊκός το φαβορί, διαθέτει καλύτερο υλικό από εμάς»

Αθανασίου: «Να κάνει τη δουλειά του με την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Απόλυτα φυσιολογικές οι επιλογές των αρχηγών»

TAGS: A.E.K.