Με το μυαλό και στην… Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την 200η νίκη του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάτω από την εστία των Πειραιωτών θα βρεθεί ο Ρομπέρτο, αριστερό μπακ ο Μαζουακού, δεξί ο Σαλίνο και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Μποτία.

Στα χαφ θα παίξουν οι Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (προτιμήθηκε αντί του Καμπιάσο) και Φορτούνης, στο ένα «φτερό» της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σεμπά (πρώτη φορά βασικός, προτιμήθηκε αντί του Πάρντο), στο άλλο ο Ντουρμάζ και μοναδικός προωθημένος ο Ιντέγε.

Η αρχική σύνθεση: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τι λέει το παράδειγμα του Άρη αναφορικά με τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή διαιτησία»

Αθανασίου: «Τα τρία στοιχεία που κρατάει από χθες ο Παναθηναϊκός - Τελικός με Άρη, ξεκαθαρίζει άμεσα για Αντίνο»

Μπαρίνοφ: «Ο Νίκολιτς μού είχε πει πως θα ήθελε να με δει στην ΑΕΚ»

«Σε συζητήσεις με τον Ράκονιατς η Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Πέθανε ο Ρολάντ Κουρμπίς, είχε παίξει για έναν χρόνο και στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Βγάζει καλή εικόνα λόγω κορμού και χημείας ο Άρης, κέρδος ο Καντεβέρε-Όλα τα λεφτά το ματς με Παναθηναϊκό»

Παίρνει Νούνελι με αγορά από τον Πανσερραϊκό η Κηφισιά, κλείνει και Θεοδωρίδη

Σταματέλος: «Περιμένουμε να δούμε αν θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Τα δεδομένα για Ροντινέι, Ποντένσε»

Τσορμπατζόγλου: «Bullying του Ολυμπιακού σε Τσακαλίδη - Ηγέτης του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας»

Δεσύλλας: «Δείγμα θετικό για Παναθηναϊκό, αυτά του έδωσαν Τετέι και Πελίστρι»