Αρκετά προβλήματα προέκυψαν φέτος στα εθνικά πρωταθλήματα με αγώνες που δεν μπορούσαν να γίνουν σε συγκεκριμένα γήπεδα λόγω της έλλειψης της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας. Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της καθιστά σαφές πως την επόμενη σεζόν τα σωματεία δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες σε γήπεδα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

«Σας υπενθυμίζουμε σε συνέχεια του εγγράφου μας με αρ. πρωτ. 1356/19-03-2014 ότι δόθηκε αυστηρή εντολή, όπως από την νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 δεν θα επιτραπεί να διεξαχθεί καμία αθλητική διοργάνωση σε γυμναστήριο που δεν θα διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Κατόπιν τούτου, επειδή η παραβίαση του Νόμου αυτού είναι πολύ αυστηρή για τα αθλητικά Σωματεία, αλλά και το γεγονός ότι το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας δεν θα δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνα, χωρίς την άδεια λειτουργίας του Γυμναστηρίου, σας εφιστούμε την προσοχή από τώρα, να μεριμνήσετε σε συνεργασία με τον Δήμο για την έκδοση άδειας λειτουργίας των Γυμναστηρίων τα οποία χρησιμοποιείται ως έδρα.

Κάθε Σωματείο την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 μαζί με την δήλωση συμμετοχής, θα είναι υποχρεωμένο να αποστείλει στην Ομοσπονδία την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού γυμναστηρίου όπου αγωνίζεται, καθώς επίσης όλα τα παραπάνω και για το εφεδρικό γυμναστήριο που έχει δηλώσει
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!