Μια έκφραση που θα συζητηθεί και δεν έγινε απολύτως ξεκάθαρο το νόημά της χρησιμοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ερωτώμενος για το τι σημαίνει για τον ίδιο το ότι το όνομά του έγινε σύνθημα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέδεσε το γεγονός με τις αποδοκιμασίες που είχε ακούσει μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από φίλαθλοι, κάτι μεγαλύτερο από την έννοια ολόκληρου λαού. Δεν ξέρω ποιος ήταν ιδεολόγος και φώναζε ο κόσμος το όνομά μου, αλλά μου έχουν δώσει τέτοια προκαταβολή που πλέον δεν έχω άλλη επιλογή, παρά μόνο να φανώ άξιος των ανθρώπων που φώναζαν Ιβάν Σαββίδης. Μετά από αυτό δεν έχεις δικαίωμα να ξεγελάσεις τις προσδοκίες τους.

Αρχίζαμε να σκεφτόμασταν να φύγουμε και να γίνουμε απλά χορηγοί του ΠΑΟΚ, αλλά αυτές οι κακές σκέψεις έφυγαν. Θα αντιδράσω σε αυτές τις απλές φωνές με υπευθυνότητα και θα πράξω έτσι ώστε να μη λυπηθείτε ποτέ που φωνάξατε το όνομά μου. Έκλαψα με αυτά που είδα στο ματς με τον Ηρακλή, αλλά αυτά που άκουσα σήμερα τα άκουσε και η μητέρα μου. Θα τα καταστρέψω όλα αυτά και δεν ξεχνάω ποτέ. Ούτε τα θετικά συναισθήματα που μου έχουν χαρίσει οι φίλαθλοι. Ας καταλάβουν ότι είμαι άνθρωπος της τιμής και της αξιοπρέπειας. Ας με συγχωρέσουν όλοι, αυτοί έχουν αρχ…ια».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.