Προτελευταία προπόνηση πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (03/04, 19:00) με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League για τη Skoda Ξάνθη. Οι ποδοσφαιριστές της γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 και το δεύτερο περίπου μια ώρα μετά και δούλεψαν σε τομείς της επιθετικής τακτικής και στα τελειώματα φάσεων ενώ στην προθέρμανση υπήρξαν ασκήσεις ταχύτητας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπαστεριανός και Ορφανίδης ενώ επέστρεψε και ο Κασά Καμαρά μετά την κλήση του στην Εθνική Μαυριτανίας.



Νωρίς το πρωί, το αθλητικό κέντρο της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, φιλοξένησε το 6ο Δημοτικό Σχολείο. Οι νεαροί μαθητές και οι νεαρές μαθήτριες επισκέφθηκαν και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, γνωρίζοντας από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τριάδη, Βασίλη Σκούρτη, Χρήστο Λισγάρα, Χρήστο Καρυπίδη, Αντριάν Λουσέρο, Λουίτζι Τσέναμο και Μανώλη Παπαστεριανό απάντησαν σε κάθε ερώτηση των παιδιών, υπογράφοντας αυτόγραφα, μπλούζες και μπάλες. Η ευχάριστη επίσκεψη των μαθητών ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα παρακολουθώντας μέρος της σημερινής προπόνησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

TAGS: Ξάνθη