Πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Άρης και Λαμία ρίχνονται στις 21:30 (ΕΡΤ1/HD, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) κι αυτοί στη μάχη στο ΔΑΚ, στην επιστροφή των «κίτρινων» στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από τέσσερις σεζόν… εξορίας. Από τη μια πρόκειται για μια ομάδα, που αναμένεται πιο ώριμη ύστερα από την πρώτη της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και που σχεδιάζει να βάλει δύσκολα στους μεγάλους και φέτος.

Από την άλλη, μια ομάδα με πιο βαριά φανέλα, η οποία, ωστόσο, χρειάζεται τον χρόνο της διότι λίγα είναι τα κοινά στοιχεία με πέρυσι. Αφού πέραν της τεχνικής ηγεσίας (Πάκο Ερέρα αντί Δημήτρη Σπανού), υπάρχει και διψήφιος αριθμός νέων ποδοσφαιριστών.

Σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα, υπάρχει ένα δίλημμα (Βελέθ ή Σόουζα) από τον Ισπανό τεχνικό. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Βαλεριάνος αριστερά με τον Τζανακάκη δεξιά, ενώ ο Δεληζήσης είναι ο μόνος σίγουρος για το κέντρο της άμυνας. Ο Μπάσα με τον Ματίγια θα είναι στον άξονα. Ο Γκαρσία θα παίξει αριστερά, ο Ντιγκινί θα βρεθεί στο δεξί «φτερό», με τον Γκάμα πίσω από τον Γιουνές.

Η Λαμία θα παίξει με τον Μελίσσα στο τέρμα και τους Βάντερσον, Αναστασιάδη, Αντέτζο, Ασίγκμπα στην άμυνα. Δημούτσος και Μπλάζιτς στον άξονα, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Επστάιν στα δύο «φτερά» και τον Μπερτόλιο πίσω από τον Μπαράλες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube