Την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στα προκριματικά του Conference League, ανέλυσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα 20μερο μέσα στην εσωστρέφεια, είναι ένα μαρτύριο αφού δεν υπάρχουν άλλα επίσημα ματς. Θα μείνει ως γεύση αυτή η πικρή του αποκλεισμού και των εμφανίσεων, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός και να γίνουν πολλά πράγματα, σε μία περίοδο που δεν υπάρχει υπομονή και το κλίμα είναι βαρύ.

Είναι μία αποτυχία που πρέπει να διαχειριστούν, αφού θα υπάρχει ένα ματς την εβδομάδα να τη γυρίσουν υπέρ τους στον ΠΑΟΚ. Δεν θα έχει παράλληλες διοργανώσεις, αλλά θα έχει το χρόνο ο Λουτσέσκου να περάσει τη φιλοσοφία του στην νέα ομάδα
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες, να λάβει το ρόστερ την τελική του μορφή. Ένα ρόστερ που πρέπει πρώτα να αδειάσει από 4-5 παίκτες που είναι ανενεργοί, που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να φύγουν και με θετικό αποτέλεσμα. Μουργκ, Ζαμπά, Λάμπρου που δεν ήταν στις αποστολές και εκεί έχει πέσει το βάρος, για να βρεθούν ομάδες για να παραχωρηθούν.

Έχουν συμβόλαια και θέλουν να διασφαλιστούν και μετά να δούμε από εκείνους που έχουν ρόλο στην ομάδα μπορεί να φέρουν προτάσεις και υπάρχουν υποψήφιοι όπως ο Κούρτιτς που θα προέκυπτε τέτοιο θέμα και κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει κι εκείνος από την ομάδα
», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.