Η εποχή Αντρέα Στραματσόνι άρχισε και τυπικά στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αναχώρησε το απόγευμα για τη Ρώμη και αναμένεται την Τρίτη ξανά στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Ιταλός προπονητής έχει τεράστιο κίνητρο για να πετύχει. Όπως έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας, θέλει να αποδείξει πως δεν ξόφλησε προπονητικά, καθώς θεωρείτο ένας τεχνικός με τεράστια προοπτική, αλλά η θητεία του σε Ίντερ και Ρόμα ολοκληρώθηκε πρόωρα. «Ο Παναθηναϊκός είναι ευκαιρία για μένα», έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα εισπράξουν για το διάστημα αυτό 1,6 εκατ. ευρώ. Τον «Στράμα» θα πλαισιώσουν τρεις συμπατριώτες του, ο Βιτσέντζο Σάσο που θα αναλάβει την ανάλυση των αγώνων και την κατασκοπεία των αντιπάλων, ο γυμναστής Φεντερίκο Πανοντσίνι και ο Ρομπέρτο Μούτσι που θα είναι ο πρώτος βοηθός του.

Όλοι τους αναμένονται στη νέα βάση τους την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό το νέο «καθεστώς» (υπάρχει ρεπό Δευτέρα και Τρίτη). Στο τιμ αναμένεται να παραμείνει και ο Νταβίντ Μέντες ντα Σίλβα. Όσο για τον Στιβ Ρούτερ, θα είναι μέχρι και την Τετάρτη στο Κορωπί για να βοηθήσει το νέο τιμ στην προσαρμογή του και την ενημέρωση για την ομάδα του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξεκαθαρίζει πως δεν έρχεται με σκοπό να… ξεριζώσει ό,τι είχε κάνει ο προκάτοχός του, αλλά απλώς να προσθέσει νέα πράγματα στο ρεπερτόριο της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Η σκέψη μας δεν είναι το επόμενο Champions League, αλλά το φετινό πρωτάθλημα» - Τι είπε για Μπαρτζώκα

Πόμπο… και με τη βούλα στη Σούπερ Λίγκα και του χρόνου η Κηφισιά!

Νίκολιτς: «Το αυριανό ματς είναι το πιο δύσκολο απ' όλα όσα ακολουθούν - Από τις πιο καθοριστικές στιγμές της σεζόν»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Asteras AKTOR-Ατρόμητος - Βασικός στο πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια ο Τσιλούλης!

Μπενίτεθ: «Ο κόσμος λέει πως δεν είναι αρκετό, αλλά η πρώτη τετράδα είναι ένα επίτευγμα»

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ - Αυτοί είναι οι μη κοινοτικοί που έμειναν εκτός

Tρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί στην Αllwyn Arena για να μπουστάρουν την ομάδα πριν το αθηναϊκό ντέρμπι!

Πλήθος κόσμου έξω από την Allwyn Arena για την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Ματς «ζωής και θανάτου» για την παραμονή: Οι ενδεκάδες του Πανσερραϊκός-ΑΕΛ Novibet