«Κουρασμένος είναι αυτός που πάει στην οικοδομή και μετά κάνει και δεύτερη δουλειά το απόγευμα για να ζήσει την οικογένειά του. Κουρασμένος είναι αυτός που έχει γραμμάτιο και δεν έχει δουλειά», δήλωσε χθες στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αργύρης Πεδουλάκης ερωτηθείς για το αν ο Κρις Σίνγκλετον είναι κουρασμένος.
Μια αντίστοιχη απάντηση έδωσε και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, όταν ρωτήθηκε πώς ανταποκρίνεται ο 22χρονος Μάρκο Μπενάσι στο «βάρος» που φέρει ως αρχηγός της Τορίνο.
«Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς κάθε μέρα στις 4, να πηγαίνεις για δουλειά στις 6, να εργάζεσαι σκληρά όλη μέρα και ούτε τότε να είσαι σε θέση να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου στο τέλος του μήνα. Ο Μπενάσι, όπως και όλοι εμείς, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου και αμειβόμαστε καλά», τόνισε ο προπονητής της «γκρανάτα» υπενθυμίζοντας προς όλους πως οι δυσκολίες της ζωής είναι… άλλες.