Πολύ «ψηλά» έφτασε στην Τουρκία το θέμα της Γαλατασαράι, η οποία επρόκειτο να δώσει απόψε φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από τη γειτονική χώρα, Μανώλης Κωστίδης, οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας μόλις τους ζητήθηκε να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα, εκείνοι αρνήθηκαν και αμέσως επικοινώνησαν με ανθρώπους στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαίωσε πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Τούρκου υπουργού εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου, με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, απαιτώντας οι ελληνικές αρχές να ζητήσουν συγγνώμη από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ για την ταλαιπωρία που υπέστη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ντύθηκε» Ιμπραΐμοβιτς: Παίκτης στο Ιράν σκόραρε στο ίδιο ματς δυο τέρματα για... βραβείο Πούσκας!

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση