Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι με τις ξένες ιπποδρομίες, σας διαβάζουμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ:

Δεύτερη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της σεζόν με επτά κούρσες

Με επτά δυνατές αναμετρήσεις για τους λάτρεις του θεάματος, έρχονται οι ελληνικές Ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 17:00.

Στο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η 3η κούρσα, στην οποία θα κοντραριστούν 10 από τα πιο ισχυρά άλογα, στα 1.200 μέτρα. Επιπλέον, στην 7η κούρσα 11 καθαρόαιμα άλογα θα δώσουν μάχη για τη νίκη, σε μια διαδρομή που θα κρίνει και το ύψος των αποδόσεων στο ΣΚΟΡ 4 (πρόβλεψη του 1ου νικητή σε τέσσερις ιπποδρομίες) και το ΣΚΟΡ 6 ( πρόβλεψη του 1ου νικητή σε έξι ιπποδρομίες), που αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ.

Μεγάλες αποδόσεις την περασμένη εβδομάδα

Την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκαν σημαντικά κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος. Στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων, με τη σειρά που τερμάτισαν) , της 1ης ιπποδρομία, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.966 ευρώ. Στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ, (σωστή πρόβλεψη των 4 πρώτων αλόγων με τη σειρά που τερμάτισαν) της 4ης ιπποδρομίας, η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.094 ευρώ.


Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι Πέμπτης 7/9/17 που παρουσιάζεται με 27 ιπποδρομίες και μέσα από 3 χώρες, τις γνωστές μας πια Γαλλία, Ν. Αφρική και Αγγλία. Τα φώτα της ημέρας πέφτουν κυρίως στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της AUTEUIL (Ωτίλ) λόγω του φεστιβάλ ιπποδρομιών με εμπόδια που διεξάγεται εκεί και με διαδρομές όπου το χρηματικό έπαθλο αγγίζει και τα 100.000€! Για τους λάτρεις του είδους, είναι ένα μοναδικό θέαμα!

Κωδικός ιπποδρομίας 034 και με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στο Αγγλικό πρόγραμμα και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό 3-9-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 και με ώρα έναρξης τις 21:40 βρισκόμαστε στο Αγγλικό πρόγραμμα και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό 7-1-4-9.

Kαι στις δυο διαδρομές επιδιώκουμε μια απόδοση τουλάχιστον 6 φορές επάνω τα χρήματα μας σε περίπτωση που δικαιωθούμε μιας και είναι αρκετά δύσκολες διαδρομές σε προγνωστικά, τουλάχιστον όσον αφορά τον νικητή ίππο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube