Η σφαλιάρα του 4-0 από την Τσέλσι συνέφερε τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φάνηκε να θέλει να δώσει απαντήσεις και να επιζητά περισσότερο την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ από τη συμπολίτισσα Σίτι, την οποία νίκησε με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά από ένα άγονο και με λιγοστές καλές στιγμές πρώτο μέρος, οι «διάβολοι» έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ στο 54’. Ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε μια μονομαχία από τα αριστερά και σέρβιρε στο κέντρο της μεγάλης περιοχής, όπου ο επερχόμενος Μάτα νίκησε τον Καμπαγέρο. Ο Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να επιστρατεύσει Στέρλινγκ και Αγουέρο από τον πάγκο αναζητώντας την ισοφάριση που δεν ήρθε όμως ποτέ, καθώς η συμπαγής διάταξη του Μουρίνιο υπερασπίστηκε ως το τέλος το προβάδισμα.



Μαν. Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Ρόχο, Μπλιντ, Σο, Κάρικ, Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα (73’ Σνάιντερλεν), Ράσφορντ (82’ Λίνγκααρντ), Ιμπραΐμοβιτς.

Μαν. Σίτι (Γκουαρντιόλα): Καμπαγέρο, Μαφέο, Οταμένδι, Κομπανί (46’ Κολάροφ), Κλισί, Γκαρσία, Φερνάντο, Σανέ (63’ Στέρλινγκ), Νάβας, Ιεανάτσο, Νολίτο (71’ Αγουέρο).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube