Ο Μίνο Ραϊόλα κέρδισε περίπου 23 εκατ. ευρώ από την υπόθεση Πογκμπά και αποφάσισε να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει μια υπερπολυτελή βίλα που άνηκε στον διάσημο γκάνγκστερ, Αλ Καπόνε.



Η νέα αγορά κόστισε 8 εκατ. ευρώ στον δαιμόνιο μάνατζερ και περιέχει τρία κτίρια, μια ιδιωτική παραλία και μια μεγάλη πισίνα. Η πανέμορφη οικία βρίσκεται στο Μαϊάμι και αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αμερικανός γκάνγκστερ Αλ Καπόνε την είχε αγοράσει το 1928 και έζησε μέσα σε αυτή μέχρι τον Ιανουάριο του 1947, τότε που άφησε την τελευταία του πνοή.

Αν σκεφτεί κανείς πως ο Ραϊόλα έχει πάρει ένα πακτωλό χρημάτων και από τις μετακινήσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Χένρικ Μχιταριάν στους «κόκκινους διαβόλους», τότε θα πρέπει να περιμένουμε ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα του Ιταλού ατζέντη.

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Ραϊόλα έχει γούστο:





Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κέιν - Στη 10άδα ο Παυλίδης και ο Ελ Κααμπί!

Ο Μασούρας βάζει πλώρη για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο σκοράρισμα!

Συζητά να γίνουν στο Μεξικό τα παιχνίδια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Ιράν

Στην εθνική ομάδα της Ρουάντα ο Σαχαμπό

Μέσα για Τζακάρτα οι Γκεοργκίεεφ, Πέτκοφ, εκτός ο Ντεσπόντοφ