Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε για τον Ούγκο Αλμέιδα ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού, λοιπόν, τόνισε πως ο Πορτογάλος είναι φοβερός τύπος, στη συνέχεια σχολίασε ότι «οι επιλογές των ομάδων που έκανε δεν σχετίζονται με τα χρήματα της εκάστοτε πρότασης», ενώ αποκάλυψε την γκολάρα που είχε πετύχει ο Ίβηρας στο παρελθόν και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο τρομερό φάουλ του Αλμείδα τη σεζόν 2005-2006 όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Πόρτο και είχε… σοκάρει με εκπληκτικό τρόπο την Ίντερ.



Συν τοις άλλοις, ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε πως αν ο 33χρονος ήταν υγιής και αγωνιζόταν τώρα που η ΑΕΚ… δείχνει ωραία πράγματα στην επίθεση, τότε θα φαινόταν πόσο δεινός φορ είναι.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης στο «Ντεμοτεχνείο» και τους 94,6 για τον Αλμέιδα

«Τον έμαθα όταν έπαιζε στην Βέρντερ. Δεν ξεχνάω ένα γκολ που πέτυχε με την Πόρτο κόντρα στην Ίντερ, με ένα απίστευτο φάουλ. Είναι ένα από τα καλύτερα χτυπήματα φάουλ που έχω δει. Ξέρω ότι είναι φοβερός τύπος, οι επιλογές των ομάδων που κάνει δεν έχουν να κάνουν με χρήματα της πρότασης που δέχεται.

Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα. Όταν οι μπάλες δεν βγαίνουν ο πρώτος που βγαίνει εκτός παιχνιδιού είναι ο σέντερ φορ. Τώρα η μπάλα πάει πολύ πιο εύκολα μέσα στην περιοχή. Θα ήταν πολύ καλύτερο το παιχνίδι του Αλμέιδα αν είχε παίξει στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ.

Ευχόμαστε να τον δούμε ξανά σύντομα στα γήπεδα και να βάζει γκολ, γιατί τα περισσότερα που βάζει είναι εντυπωσιακά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.