Μετά τον Αρτούρ Μαζουακού η Γουέστ Χαμ δείχνει έτοιμη να προχωρήσει για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Όπως έγραψε η Daily Star, η αγγλική ομάδα ενδέχεται να καταθέσει πρόταση μέσα στον Γενάρη για να κάνει δικό της τον Σέρβο μέσο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ενώ ο διεθνής χαφ αρέσει στη Βαλένθια, τα «σφυριά» έχουν τσεκάρει ήδη τέσσερις φορές τον παίκτη στο πρωτάθλημα και το Europa League.

Γίνεται αναφορά, επίσης, στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ζητήσει πάνω από 10 με 11 εκατ. ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του «Μίλι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βρούμε ηρεμία όταν δεχόμαστε γκολ - Δεν τελειώνει τίποτα με μια ήττα, συνεχίζουμε»

Κοντούρης: «Να δείχνουμε σε κάθε ματς ότι είμαστε Παναθηναϊκός - Το παιχνίδι της χρονιάς στην Τούμπα»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Καλάμπρια μετά τη σύγκρουση με τον Ποντένσε

Πάλμερ-Μπράουν: «Δεν το κέρδισα ούτε εγώ, ούτε ο Ταμπόρδα, το κέρδισε όλη η ομάδα»

Οι πράσινοι «καμικάζι» και τα… άχαστα: Τα highlights από το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου!

Χριστόγλου: «Μεγάλη η ευθύνη του Μεντιλίμπαρ - Λάθος ενδεκάδα και νοοτροπία»

Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο»

Νικολογιάννης: «Έδωσε απαντήσεις ο Παναθηναϊκός με παίκτες-λιοντάρια»

Δεσύλλας: «Τακτικά ο Μπενίτεθ νίκησε τον Μεντιλίμπαρ - Του βγήκε ο Ταμπόρδα πίσω από την επίθεση»