Τα δεδομένα για την υπόθεση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό, με τον Χένρι Ονιεκούρου να είναι σε πρώτο πλάνο, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός από τους πολλούς εξτρέμ για τους οποίους φαίνεται πως ασχολείται, ο μοναδικός που φαίνεται πως μιλάει είναι ο Ονιεκούρου.

Έχουν σταματήσει οι επαφές με τους άλλους παίκτες. Είναι, λοιπόν, σε επαφές με τη Μονακό για τον Ονιεκούρου, αφού εκείνη έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με την Γαλατασαράι έχει ένα πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα. Έχει παίξει δύο φορές ως δανεικός, αλλά η Γαλατά δεν μπορεί να τον πάρει πάλι ως δανεικό μετά από δύο χειμερινές μεταγραφικές περιόδους
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Η Γαλατά δεν μπορεί να πάρει πάλι δανεικό τον παίκτη, από τη στιγμή που δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να παίξει το χαρτί του δανεισμού και να μπει μία νορμάλ οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν, ώστε αν του κάνει να τον αγοράσει.

Σίγουρα οι Γάλλοι προτιμούν να τον πουλήσουν, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να μειώσει το ρίσκο. Ο Ονιεκούρου είναι ένας παίκτης που τα τελευταία δύο χρόνια έχει μία αστάθεια».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα νεότερα για τον Ζοσέ Σα, μεταφέροντας τις πληροφορίες από την Αγγλία ότι η Γουλβς ζητάει 12 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα για τον Ρουί Πατρίτσιο, ώστε αυτά τα χρήματα να τα δώσει στους Πειραιώτες για να πάρει για διάδοχο τον «ερυθρόλευκο» γκολκίπερ. Οι Ιταλοί, από τη μεριά τους, προσφέρουν 8 εκατ. ευρώ και έχει αρχίσει το «παζάρι».

Ακούστε επίσης για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ανδρέα Μπουχαλάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube