Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε το σπίτι του στη Μαδέιρα σε ηλικία 12 χρονών για να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, μια απόφαση που στο μέλλον θα αποδεικνυόταν σοφή.

Στο σημερινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στα «λιοντάρια», ο αστέρας των «μερένχες» ευελπιστεί να ζήσει μια όμορφη στιγμή, αφού θα καλωσορίσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον σύλλογο που τον έκανε γνωστό και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το τεράστιο ταλέντο του.

Ο προπονητής του Πορτογάλου σταρ στη «βασίλισσα», Ζινεντίν Ζιντάν, με δηλώσεις του επισήμανε τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένο παιχνιδιού για τον παίκτη του: «Φυσικά και θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας γι' αυτόν. Είναι η παλιά του ομάδα. Από εκεί ξεκίνησε».

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ηγέτης των Μαδριλένων στις πρώτες του μέρες στη Λισαβόνα έχουν γίνει γνωστές από τον ίδιο τον «CR7», ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα πόσο ευάλωτος ήταν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

«Έκλαιγα συνέχεια στις πρώτες μου εβδομάδες στη Λισαβόνα. Η Μαδέιρα ήταν τόσο μικρή και δεν μπορούσα να συνηθίσω τον θόρυβο και την κίνηση της πρωτεύουσας. Στην αρχή κανένας δεν με καταλάβαινε εξαιτίας της προφοράς μου. Ήταν απαίσια».

Αυτή τη φορά ο Κριστιάνο θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με την ομάδα που τον παρουσίασε στο ευρύ κοινό, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης να τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής του είναι έτοιμος, παρόλο που επανήλθε πρόσφατα από τον τραυματισμό του.

«Θέλει να παίξει και αυτό είναι καλό. Το πλάνο είναι να αγωνιστεί για 90 λεπτά, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ήταν παροπλισμένος για 60 μέρες, Είναι ένα μεγάλο διάστημα για κάθε παίκτη», τόνισε ο Ζιζού.


Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!