Η Καντού δείχνει έμπρακτα ότι προσπαθεί να κρατήσει τον Αβούντου Αμπάς στο ρόστερ της, ωστόσο το μέλλον του παίκτη ανήκει στον ίδιο.
Ο τζένεραλ μάνατζερ της Καντού, Ντάνιελ Ντέλα Φιόρι, επιβεβαίωσε πως η Καντού προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Αμπάς. Ο αρχηγός της ομάδας έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει αν κάποια ομάδα από το ΝΒΑ η την Ευρωλίγκα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, λόγω του buy out.
H Καντού προσέφερε νέο και καλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη, ώστε να τον πείσει να παραμείνει, έστω για μια ακόμη χρονιά.
"Προσφέραμε νέο συμβόλαιο,γιατί τον θέλουμε στην ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού μάνατζερ και συνέχισε πως: «Δεν του έχουμε θέσει χρονικό όριο για να απαντήσει, ωστόσο είναι έξυπνος και θα αποφασίσει σύντομα αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα μας».
Επιμέλεια: Γιούργκεν Αλιζώτη