Θέση για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» που κάνει λόγο για καθυστερημένες οφειλές προς στον Ερασιτέχνη πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως είναι απόλυτα συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, η «πράσινη» ΚΑΕ τονίζει πως κάθε χρόνο όχι μόνο καταβάλλει τα ποσοστά που τις αναλογούν, αλλά στηρίζει και με επιπλέον οικονομική ενίσχυση το τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα σχετικά με οφειλές της στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, θα ήθελε ρητώς να δηλώσει ότι από την εποχή απόσχισης του τμήματος μπάσκετ το 1987, υπήρξε και εξακολουθεί να είναι απόλυτα συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις της. Κάθε χρόνο τυπικά καταβάλλει τα ποσοστά που της αναλογούν βάσει νόμου και επιπροσθέτως, πέρα από τη στήριξη σε προσωπικό επίπεδο, η ΚΑΕ στηρίζει τον Ερασιτέχνη και με επιπλέον οικονομική ενίσχυση.

Βάσει των παραπάνω, θα αναμέναμε όλες οι πρώην διοικήσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και η νυν, να έχουν ήδη προβεί σε διάψευση του σχετικού δημοσιεύματος, πάραυτα τις καλούμε να το πράξουν έστω τώρα.

Σχετικά με τις καθυστερήσεις και οφειλές της ΠΑΕ, το θέμα δεν μας αφορά και συνεπώς δεν σχολιάζουμε
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι