Iσχυροί άνεμοι, συνοδευόμενοι από έντονη χαλαζόπτωση και δυνατή βροχή, έκαναν την εμφάνισή τους στη Ναύπακτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκαλώντας ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, οι σοβαρότερες ζημιές από την κακοκαιρία προκλήθηκαν στην πλατεία του λιμανιού της Ναυπάκτου, καθώς αποκολλήθηκε τμήμα του νότιου τοιχίου, πιθανότατα επειδή μετατοπίστηκε το βάρος στη βάση του μεγάλου πλατάνου από τους ισχυρούς ανέμους.



Την ίδια ώρα, η παραλία Γριμπόβου θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο. Οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν τραπέζια και καρέκλες των μαγαζιών ενώ κάδοι αποκολλήθηκαν από πλατάνια. Μεγάλη ποσότητα από χαλάζι «σκέπασε» και το Στενοπάζαρο, αναφέρει το nafpaktianews.gr.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας όσο και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς βρέθηκαν στα σημεία που «χτυπήθηκαν» περισσότερο, όπως η πλατεία Λιμένος και η παραλία Γριμπόβου.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ν. Κορέα: Ο πρόεδρος Λι Τζε Μιουνγκ ζητά μεσολάβηση Τραμπ για επίτευξη ειρήνης με τη Β. Κορέα

«Κυρίευσε την χαρούμενη πλευρά της»: Μητέρα κατηγορεί τα social media για τον θάνατο της 12χρονης κόρης της

Τρόμος στο Τέξας: Συντριβή αεροσκάφους σε δρόμο με 1 νεκρό - Βίντεο με οδηγούς να σώζουν επιβάτες

Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Αυτός που είναι 83 χρονών έχει και 17 φόνους στην πλάτη του»

Σε ετοιμότητα η Αθήνα: Δυο ελληνικά πολεμικά πλοία για την αποναρκοθέτηση του Ορμούζ

Εκπτωτικά «κουπόνια» ως 600 ευρώ για διακοπές … χειμώνα – καλοκαίρι

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17 Ιουνίου

Ιρανικά δεξαμενόπλοια βγήκαν από την περίμετρο αποκλεισμού των ΗΠΑ - Οι πρώτες εξαγωγές πετρελαίου μετά από δυο μήνες

Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον «ναρκόπλοιου» στον Ειρηνικό, τουλάχιστον ένας νεκρός - Δείτε βίντεο

Η G7 ανήγγειλε σκληρότερες κυρώσεις στη Ρωσία