Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά η οποία ξέσπασε χθες το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Στάμνα του Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού εναέρια μέσα και στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.

Όσον αφορά στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση, κοντά στην γέφυρα του Αλφειού ποταμού, στην Ηλεία, αυτή, σύμφωνα με την πυροσβεστική, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, χωρίς να κρίνεται αναγκαία η συνδρομή εναέριων μέσων, προκειμένου να ελέγξουν πλήρως την πυρκαγιά και ταυτόχρονα να αποτρέψουν αναζωπυρώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού