Τεράστιο ενδιαφέρον και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σε συνδυασμό με την ήττα της Φενέρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται πλέον… αγκαλιά με την τέταρτη θέση.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός γνώρισε άλλη μία ανώδυνη ήττα, αυτή τη φορά από την Αναντολού Εφές, αλλά είναι γνωστό εδώ και καιρό πως έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα στα playoffs και την τρίτη θέση.

Συνεπώς, η πρώτη τριάδα έχει «κλειδώσει» με τη «βασίλισσα» να είναι πρώτη, την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεύτερη και τρίτους τους πρωταθλητές Ελλάδας. Από ‘κει και πέρα, εκκρεμούν οι θέσεις 4-7, ενώ «μάχη» αναμένεται να γίνει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς Νταρουσάφακα και Ερυθρός Αστέρας θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο των playoffs, με τους Τούρκους να έχουν το +3 του πρώτου γύρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πρωτοφανή επίπεδα η αξία της Euroleague και των συλλόγων της - Πιθανό να φτάσει τα 4,3 δισ. την επόμενη σεζόν!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μονακό ο Μίροτιτς - Ανοιχτό να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κανονικά ο Μοντέρο για τη Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό

Επέστρεψε εισιτήρια η Μονακό και διατίθενται προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Pregame σχόλιο από τον Ζέρβα: «Να σταματήσει το επιθετικό ταλέντο της Βαλένθια»

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στην εντυπωσιακή «ROIG Arena» της Βαλένθια

Pregame σχόλιο Πετρίδη: «Να παρουσιάσει το πρόσωπο της τελικής ευθείας με τον Ερυθρό Αστέρα και να πάρει τη νίκη»

Ζέρβας: «Βλέπω αποφασιστικότητα στον Ολυμπιακό για απάντηση για την ήττα στο ΣΕΦ»

Πετρίδης: «Απαντες συγκεντρωμένοι στον Παναθηναϊκό στο σημαντικό ματς με την Ντουμπάι»

Βαλένθια-Ολυμπιακός: Σε... πρόσφορο έδαφος για να αγκαλιάσει το πλεονέκτημα