Η Τορίνο μπορεί να διοχετεύει στον Τύπο ότι δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Χόσεφ Μαρντίνες στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Νίκο Καρέλη!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα ψάχνει στο εξωτερικό για ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και φέρεται να έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους: στον 24χρονο Κροάτη Αντρέι Κράμαριτς της Λέστερ (ο οποίος φέρεται να βρίσκεται –μεταξύ άλλων- και στη λίστα του ΠΑΟΚ) και στον 23χρονο Έλληνα διεθνή φορ του Παναθηναϊκού.

Ο Κράμαριτς παρουσιάζεται ως βασική επιλογή της Τορίνο και ο Νίκος Καρέλης ως η εναλλακτική λύση. Και η κατάσταση, σύμφωνα με τον ατζέντη του Κροάτη, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίζει νωρίτερα από το πρώτο 10ήμερο του Γενάρη. Οπότε, πριν από αυτό το χρονικό όριο δύσκολα θα κάνει κάποια επίσημη κίνηση η Τορίνο για τον Καρέλη.

Από την Ιταλία, βέβαια, υπάρχει πάντα και το «ζεστό» ενδιαφέρον της Παλέρμο, δίχως όμως και αυτή να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην κατάθεση πρότασης.

Πάντως, στο δευτεριάτικο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός έχουν ζητήσει να παραβρεθούν πολλοί σκάουτ ξένων συλλόγων προκειμένου να τσεκάρουν τον Έλληνα επιθετικό των «πράσινων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο