Η άτακτη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν, Άιρλαντ Μπάλντουιν, «σκανδαλίζει» Χριστουγεννιάτικα.

Αυτή τη φορά δεν προκαλεί φιλώντας στο στόμα κάποια φιλενάδα της, αλλά ούτε και πετάει όλα της τα ρούχα, ποζάροντας στο εξώφυλλο κάποιου περιοδικού, αλλά η Άιρλαντ φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα κι ένα μικροσκοπικό εσώρουχο στο χρώμα της φωτιάς και κόβει την ανάσα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η κόρη της Μπάσιντζερ εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας, ωστόσο, πριν βγει στην πασαρέλα, άφησε τον φωτογραφικό φακό να «περιεργαστεί» την καλλίγραμμη οπίσθια πλευρά της και το χυμώδες κορμί της. Το φερμουάρ του φορέματος ήταν κατεβασμένο, προκαλώντας χαμόγελα ευτυχίας στον ανδρικό πληθυσμό.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Άιρλαντ «ανέβασε» μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζονταν να φιλιέται στο στόμα με τη φίλη της, Σλέιτερ.

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ




Ευτυχώς για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, δεν είναι μόνο η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν που «αναστατώνει», φορώντας καυτά εσώρουχα τις ημέρες αυτές. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα που ποζάρουν με εορταστικά εσώρουχα. Κάποια φωτογραφίζονται με σκουφί του Άγιου Βασίλη και φόντο χιονισμένα βουνά, όπως το 29χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, Άμπι Κλάνσι και άλλα με κατακόκκινα εσώρουχα.

Όμορφη, όπως και η μητέρα της, Κιμ Μπάσιντζερ



Όπως φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Bild», η Άμπι είναι έτοιμη για δράση, φορώντας ένα σέξι εσώρουχο και ποζάροντας όλο σκέρτσο στο φακό. Αλλά και η Βραζιλιάνα θεά της πασαρέλας, Ζιζέλ Μπούντχεν, μένει με τα εσώρουχα για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας όμως ένα άλλο γιορτινό χρώμα. Φορώντας ένα κορμάκι-εσώρουχο σε χρυσό, η Ζιζέλ ξαπλωμένη στο πάτωμα και κοιτώντας όλο νάζι στο φακό, δείχνει σαν να μην φοράει τίποτα.

Όμως, και η Ρωσίδα σεξοβόμβα Γιούλια Λάσμποβιτς αναδεικνύει το... «κολασμένο» κορμί της. Η κυρία με τα κόκκινα κάθεται σε έναν καναπέ, περιμένοντας να μοιράσει τα δικά της δώρα. Και για όσες γυναίκες θέλουν να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές στους συντρόφους , η Victoria's Secret παρουσιάζει με την βοήθεια των μοντέλων της την χριστουγεννιάτικη συλλογή της.

Η σέξι Άμπι Κλάνσι



Η Ζιζέλ Μπούντχεν



Ποιος δεν θα ήθελε αυτό το δώρο για τα Χριστούγεννα και σε αυτή τη συσκευασία;



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποστολία Ζώη: Tokyo Drift αλλιώς - Με καρτ, στολή και καπέλο Λευκή Οργή

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με φωτογραφίες AI που δείχνουν την ίδια και το μωρό της

Σκορδά - Αθανασιάδης: Και όμως, η πρώτη εμφάνιση ενός ευτυχισμένου ζευγαριού «κανιβαλίστηκε» στα social

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ένας κάποιος σοβαρός ψυχαναγκασμός... Δείτε τι έκανε μέσα στα μεσάνυχτα

Ρένα Μόρφη: Ο απίθανος λόγος που την έδιωξαν από σερβιτόρα και η δήλωση ότι είναι μεταχρονολογημένη... Ρουβίτσα!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κάποιος... δεν ήξερε ποια είναι και το μετάνιωσε σε 10 δευτερόλεπτα

Βάσω Λασκαράκη: Η απορία της όταν είδε αμάξι χωρίς οδηγό στο Miami άφησε τον Σουλτάτο παγωτό

Αλέξανδρος Παππάς: Ο πολίστας του Απόλλωνα Σμύρνης σε ρόλο-έκπληξη σε video clip

Φαίη Σκορδά: Όλοι μιλούν για την πρώτη -και γκράντε- επίσημη εμφάνιση με τον μέλλοντα σύζυγό της

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πέρασε από την Πρεσβευτική κατοικία και τσέκαρε πόσο μάχιμη είναι η Guilfoyle